Курсът „Изкуството на медитацията“ помага на ума ти да навлезе в тихите дълбини на съзнанието или твоята истинска природа, която представлява безкраен мир, радост и любов.

Медитацията е естествено състояние отвъд съня или това просто да си с отворени очи, което има неограничен резервоар от енергия, интелигентност и творческа сила и креативност.

Безусилната техника Сахадж Самади, която се научава само за няколко часа в рамите на 3-дневния курс, носи повишена енергия, яснота, ентусиазъм и дълбоко спокойствие в ежедневието на хората. По-долу може да видите споделените преживявани на участниците в проедения Изкуството на медитацията ов Стара Загора от 19 до 21 януари 2018.

Искрено благодаря за подаръка, който вие направихте за нас! След курса се чувствам по-заредена, по-вдъхновена  и много очарована! Благодаря ви!

~

 Чувствам се спокоен. Благодаря за прекрасното преживяване!

~

 Благодаря , че съм част от „Изкуството да живееш“ вече 3 години! Помогнахте ми да преоткрия себе си , всеки път когато се почувствам изгубена и дезориентирана!

~

 Чувствам се благодарна, радостна и истинска!

~

 Почувствах се по-центрирана, по-спокойна и уравновесена. Успях да се отпусна!Усетих много силно самия процес на подаряване на мантрата. Беше много силно пречистващ. Благодаря!

~

 Благодаря! Благословена част от пътя! Още един подарък , извор на възможности за любов!

IMG-ddf00d80cfe072cf09476b121bad5190-V