Често си мислим, че нещо трябва да се случи, за да бъдем щастливи и сякаш отлагаме удовлетворението си от живота за някакъв бъдещ момент – когато порасна, когато завърша училище, когато се дипломирам, когато си намеря хубава работа, когато срещна любовта на живота си, когато имаме хубави деца, когато деца пораснат и се изнесат от вкъщи. Схващате ли идеята? Илюзорната представа на ума за щастието, което може би ще дойде някой ден, всъщност ни ограбва от радостта и удовлетворението, което можем да изпитаме тук и сега.

Това е един от основните ключове в курса, който преподаваме на хора от всички социални групи, длъжности, възрасти, религии и националности. Защото всеки човек има право да живее в тяло без стрес и ум, свободен от негативизъм. Ако все още не вярвате в ефикасността на това толкова ценно знание, може да прочетете какво споделиха участниците от основния курс на фондация „Изкуството да живееш“ през октомври в София:

 

КУРС „ПРОГРАМА ЗА ЩАСТИЕ“

*  16-18.10.2017 г., ЦЕНТЪР „НДК“, ул. Раковска 140 *

**  Инструктори: Петя Бенямин и Константин Драгов **

ПЩ НДК 16-18.10.17 Снимка

От този курс научих, че винаги има полза от вярата в по-добър и хармоничен живот, но по-важното е, че той ти дава изпробвана и точна рецепта как със собствени усилия да го постигнеш сам.

Кристина, 42 г.

*****

За първи път се почувствах напълно релаксирана. Подобно усещане, но за кратко, имах от Боуен терапия. Предполагам, че е започнала активна детоксикация на тялото ми, особено на мозъка. Съдя по главоболието, което започна на втория ден и на третия се успокои. Но всичко започва сега за мен. Очаквам чудеса!

Мара, 55 г.

*****

Радвам се, че впечатленията ми надминаха очакванията ми. Благодаря за отдадената работа на инструкторите, за търпението и разбирането, което проявиха. С нетърпение очаквам 40-дневното приключение и се надявам да работи J в полза на личностното ми израстване, баланс и хармония. Курсът беше организиран съобразно групата и пълноценно получих интересни знания. Благодаря!

Силвия Лулчева

*****

В началото бях скептична, но резултатът мисля надмина моите очаквания. Учителите са отдадени и с надежда и любов предават своите знания. Бих препоръчала на всеки в моето обкръжение да опита и сам да прецени за ползите от наученото. Благодарна съм за преживените моменти и хората, с които се запознах. Успех!

Теодора

*****

В курса изпитах множество положителни емоции. Беше ми интересно, забавно, на моменти странно, но като цяло винаги положително. След курса чувствам удовлетворение и спокойствие. Запознах се с различни хора и осъзнах, че въпреки различията си ние можем да бъдем част от едно цяло.

Анонимно

*****

Чудесен курс! Много полезни знания и практики! Благодаря Ви!!!

Анонимно

 

КУРС „ПРОГРАМА ЗА ЩАСТИЕ“

20 – 22 октомври 2017г, ЦЕНТЪР „СТУДЕНТСКИ ГРАД“, ул. Акад. Стефан Младенов 50

**   Инструктори: Теодора Иванова и Валентина Атанасова **

Obshta2

Зареждащо преживяване. Изчиствне на ума. Препоръчвам го на всеки. Специални благодарности на Теди и на Валето – страхотни са 🙂

Анна Величкова, 31 г.

*****

Ново и непознато преживяване. Получих успокоение и се освободих от натрупаното през ежедневието напрежение. Преподадените техники са начин, който ще приложа, за да се балансирам и енергизирам. Прекрасни обучители! Благодаря ви!

Теодора Черкезова, 28 г.

Реклами