ВПЕЧАТЛЕНИЯ ПРОГРАМА ЩАСТИЕ

18-20 Октомври 2016 Пловдив

Изкуството да живееш“ отново организира своя курс „Програма за щастие“ в град Пловдив от 18 до 20 октомври, 2016 година. Програмата за щастие на „Изкуството да живееш“ ни учи как да се справяме със стреса и как да развием напълно своя потенциал.

Уникална част от Програма за щастие е комплекс от йога позиции и дихателни техники, които напълно освобождават емоционален и физически стрес, носят спокойствие и жизненост на ума и тялото, подобряват концентрацията и паметта и подсилват имунната система.

Участниците в курса Изкуството да живееш преживяха различни емоции и научиха много неща за себе си. За нас вашите емоции на участниците са изключително важни, а ето и какво споделиха с нас в края на своя курс „Програма за щастие“:

„Уникален курс, с хиляди благодарности.“, анонимноIMG_3709.JPG

„Много положителни емоции. Зареждащо с енергия. Нови истини, стари истини. Нови запознанства.“, анонимно

„Научих много нови неща и пак ще посетя курса „Изкуството да живееш„.Много добри инструктори, които дават над 100% от себе си!“, анонимно

„Благодаря за времето, което прекарах тук с всички. Определено получих това, от което имах нужда. Като бонус се запознах с много интересни хора, с които се надявам да продължим срещите си. Бъдете благословени! Ще се видим отново.“, Мария

Advertisements