Фондация„Изкуството да живееш“  проведе  своя курс    в център за щастие Студентски град от 14 до 18 април,  2016 година. Програмата за щастие на „Изкуството да живееш“ подпомага справянето със стреса и развитието на пълния човешки потенциал с изключителни резултати.

Участниците в курса преживяха различни емоции и научиха много неща за себе си. За нас емоциите на участниците са изключително важни, а ето и какво споделиха с нас в края на своя курс „Програма за щастие“:

„Благодаря много за курса „Програма за щастие“ . Нов поглед как да се диша и как да бъдеш щастлив.“, Радка Драганова, 44г.

„Страхотно преживяване. Много зареждащ курс – „Изкуството да живееш“. Благодаря на Лидия от все сърце!“, Зула Санджид, 44г.

„Преживях невероятни емоции, усетих истински красивото в живота. Разбрах, че щастието е тук и сега и че, когато даваш, получаваш. Техниките на дишане са един дар, който ни се предоставя безрезервно, ние трябва да сме благодарни за него и да бъдем щастливи! Благодаря за невероятното преживяване!“, Десислава Недева, 25г.

„Изживяване, което не може да се опише. Със сигурност е начало на промяна в живота ми. Началото на един дълъг път, може би без край. Благодаря, че Ви има фондация „изкуството да живееш“!“, анонимно

„Срещнах интересни хора, имаше нови изживявания. На курса „Изкуството да живееш – Програма за щастие“ се забавлявах! Благодаря!Накара ме да се замисля над важни неща.“, Даниел Ранков, 31г.
13016538_10206208224226533_1680831728_o.jpg

 

Advertisements