4_0

Фондация „Изкуството да живееш“ проведе отново своя курс по Аюрведично готвене този път в град Шумен, където участниците ни научиха много полезни съвети за храненето. Курсът дава знания за  Аюрведа; как да се справяме със заболявания чрез правилното хранене; какво представлява храненето, съобразено с нашата телесна конституция; и съвети как да си приготвяме вкусна и здравословна храна. 

Ето какво споделиха нашите участници в края на курса:

„Научих, че много от аюрведичните принципи могат да се приложат на практика и това да помогне за сегашното и бъдещото ми здравословно и психическо състояние, благодарение на курса на фондация „Изкуството да живееш“.“, Алекс

„Забавно поднесено, полезно за всеки, който се грижи за здравето си и удоволствие от вкуса на приготвената храна. Курсът на „Изкуството да живееш“ е добро въведение в Аюрведа и готвенето, и получих добра основа за самообразоване и развитие. С благодарност към Уейн!, Пламен


„Всеки от нас е различен. Мисли различно.Вижда различно.Усеща различно. Всеки от нас има различен начин на живот и различен вкус към храната.Никой обаче не се замисля с какво и как точно приготвя храната си. Никой не вижда и не осъзнава това, с което се храни. Малко хора водят и здравословен начин на живот. На курса на фондация „Изкуството да живееш“ научаваш не само коя храна е полезна, защо е полезна, но научаваш и начина, по който да я приготвяш. Научих, че и времето, и хората, с които споделяш своята храна са много важни.Аюрведа може да те научи не само кое е полезно, но и защо е полезно и как да го приложиш.“, Първолета


„Благодаря на организаторите от фондация „Изкуството да живееш“, че ни подариха тези чудесни моменти с учителя Уейн. Научих много неща за това как да водим един здравословен начин  на живот, свързан с природата. Мисля, че в този изпълнен с напрежение и агресия свят, всички имаме нужда от повече знание за това как да живеем в хармония със себе си и природата. Удоволствие е , препоръчвам курса на всеки, който е готов – защото учителя вече е тук. Успех!“, анонимно

1_4
„Мозъкът ни, когато се впечатли от нещо преживяно, той се чувства много радостен и ние го усещаме, без да го съзнаваме, но е така. Освен биологична енергия всеки от нас се нуждае и от емоции, те са храна за мозъкът ни. Всяко постигнато нещо в добра посока ще ни радва и обратно – неуспехите пораждат притеснение и за да не се случва последното винаги започваш с по-малки очаквания. Тогава постигаш винаги по-добри резултати. Намерих отговорът на много въпроси,които са свързани с досегашния ми стил на хранене, труд и живеене. Сега знам много повече и спокойно мога да го разпространявам ни научно да се обосновавам защо е така“, Иван Христов

Advertisements