Фондация„Изкуството да живееш“  проведе своя курс „Програма за щастие“ за пореден път  в град Свиленград между 15 и 19 октомври 2015 година. „Изкуството да живееш – Програма за щастие“ е програма, която подпомага справянето със стреса и развитието на пълния човешки потенциал с изключителни резултати.

Участниците в курса преживяха много емоции и научиха много различни неща за себе си и своя живот. За нас емоциите на участниците са изключително важни, а ето и какво споделиха с нас в края на своя курс „Програма за щастие“:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
„Програма за щастие“, град Свиленград

„Курсът „Изкуството да живееш“ е прекрасен. Преживяването е вълшебно. Всеки е изпълнен с мъдрост, спокойствие и енергия. Участвам за втори път.“.  Янка – 52г.

„Чувствам се прекрасно и облагородяващо след курса „Програма за щастие“. Запознах се с невероятни хора, позитивни и зареждащи. Благодаря за прекрасните мигове, споделени заедно, Иве и Вера!“. Елена – 28г.

„Нямах очакване за курса „Изкуството да живееш“, но това беше една прекрасна емоция и ще искам отново и отново това да се случи. Чувствам се един нов, прероден човек, пълен с енергия. Имаща сила за нови неща и сбъдване на всичките си мечти. Аз съм един щастлив човек!“, Надя – 24г.

„Курс, който може да вдъхнови всеки! Зареждащи емоции, не може да се опише, а „Програма за щастие“ трябва да се изживее.“, анонимен

„За втори път съм на този курс. Преживяванията са много по-дълбоки, аз бях се отдалечила от това знание и сега го преоткривам с по-голяма осъзнатост. Аз зная , че този път е правилният за мен, аз тук се чувствам себе си, за сетен път потвърждавам , че това е най-доброто, което правя за душата си. Обичам ви!“, Дора – 45г.

„Благодаря за всичко научено. Курсът „Изкуството да живееш“ ми помогна да бъда по-добра към мен и околните и ме зареди с най-прекрасните емоции. Пожелавам всеки да се научи да живее.“, Мина – 25г.

„Много съм доволна, че преминах през курса „Програма за щастие“. За мен беше едно запомнящо се преживяване. Научих нови дихателни техники, имаше много интересни игри, запознах се с интересни хора. Успях да подредя мислите си.“,Елена – 44г.

„Курсът „Изкуството да живееш“ трябва да се преживее. Откриваш неща в себе си, за които не си предполагал. Кара те да се уважаваш и цениш повече. Кара те да обичаш повече. Кара те да прощаваш грешките и да разбираш повече хората. Той е надежда за нещо по-добро. „, Екатерина – 38г.

„Напълних се с енергия и продължавам с изправена глава, по-спокойна и по-уверена! Продължавай да помагаш на хората! Всички имаме нужда!“, Галя – 42г.

„Силно преживяване, което не може да се обясни с думи, това трябва да се изпита! Можеш да се научиш да бъдеш себе си, че си силен, а не го знаеш. Дава ти увереност! Приемаш нещата такива, каквито са – не вървиш срещу течението, а се оставяш на момента и в момента. А човека, който е срещу теб се раздава с пълни сили.“, Христина – 41г.

„Много позитивен, релаксиращ курс. Среща с много различни хора, а по време на курса „Изкуството да живееш“ се усетихме по-близки.По-осъзнато мислене. Не усещаш как минава времето. И искаш да не минава деня на курса.“, анонимен

Реклами