Програма за щастие-СвиленградЗа пореден път фондация „Изкуството да живееш“ проведе своя курс „Програма за щастие“ този път в град Свиленград между 14 и 18 май 2015 година. „Изкуството да живееш – Програма за щастие“ е изключително ефективна програма за справяне със стреса и развитие на пълния човешки потенциал.

Участниците в курса преживяха незабравими емоции и споделиха какво е породил у тях  курсът  „Програма за щастие“:

Изключително преживяване, силна енергия за ума и тялото, душевен мир и спокойствие, хармония в мен самата, възстановяване на съня, положителна преориентация в начина на мисленето ми, вяра в душевния свят и моралните устои на човешкия живот, оправдани надежди, получени от самото обучение и провеждането на курса „Изкуството да живееш – Програма за щастие„, добро здравословно състояние, овладяване на ума, нови ползотворни приятелства, откриване на доброто у хората.“, Мария – 30г.

Курсът „Програма за щастие“ на фондация „Изкуството да живееш“ ми хареса много. Беше пълноценен, запълнен с въздействащи практики. Станахме приятели с цялата група, имаше много положителни емоции, добро раздвижване, дишане и медитации.“,  Танка – 67г.Изкуството да живееш-Свиленград

Много вълнуващи и прекрасни емоции и преживявания с точните хора и на точното място. Благодаря на цялата група и най-вече на Ива за нейната харизматичност и класа по време на курса „Изкуството да живееш„. БЛАГОДАРЯ.“, Виолета – 49г.

Ива е прекрасен учител, който дава страхотен пример на учениците по позитивизъм и доброта! На курса „Изкуството да живееш – Програма за щастие“ срещнах интересни и духовно извисени хора. Беше интересно пътуване към себе си,  от което се надявам да имам много добри умения за в бъдеще.“,  Елена – 28г.

„Курсът на фондация „Изкуството да живееш“ е много позитивно и зареждащо изживяване. Запознанство с нови хора, култура и философия за стил на живот. Много съм доволен и го препоръчвам на всички!“ ,Деян – 29г.

Много добро представяне на всички дихателни практики; много позитивизъм през цялото време на курса „Програма за щастие„; Ива създаде много положителна атмосфера; много, много,много усмивки и смях през курса „Изкуството да живееш„.„, Трифон – 39г.

Докоснах се до нещо ново за мен – дихателни техники, йога и медитация. Запознах се с позитивни хора. Освен отпускащо , на курса „Изкуството да живееш – Програма за щастие“ се и забавлявах.“, Севдалина – 55г.

Научих дихателни техники , които са полезни за тялото и духа. Запознах се с приятни хора. Заредих се с позитивизъм.“, Цветелина – 30г.

Advertisements