group photo HP

Нов курс „Изкуството да живееш – Програма за щастие“, част I се проведе между 26-30 март в София. Участниците побързаха да споделят своите преживявания от курса, който преди всичко им донесе една духовна и физическа метаморфоза. „Изкуството да живееш-програма за щастие“ е цялостна комбинации от дихателни упражнения, забавни интерактивни процеси и разбира се едно прекрасно изживяване на сетивата.

Ето някои от мислите, които породи курсът „Изкуството да живееш-програма за щастие“:

През този курс „Изкуството да живееш – Програма за щастие“ преживях нещо, което винаги съм търсил. Бил съм с какви ли не хора, на различни места по света, но изживяването в курса „Изкуството да живееш“ е НЕЗАМЕНИМО.
Всеки един човек, който е бил на различни курсове за самоусъвършенстване, психотерапии и тиймбилдинг ще може да види УНИКАЛНОСТТА в учението на Шри Шри Рави Шанкар.

Благодаря!

Теодор Тенев, 26 г. 

Дойдох, водена от любопитство, тръгвам си, изпълнена с любов и позитивност. Беше прекрасно преживяване на курса „Изкуството да живееш – Програма за щастие“, за което ще разказвам на всички и ще разпалвам огъня на изкуството да живееш.

анонимно

happiness

Преживяването на курса „Изкуството да живееш – Програма за щастие“ бе някак нереално, някак необходимо, но със сигурност бе точно това, от което имах нужда в настоящия момент.
Всички отговори, от които имах нужда, се случиха, върнах ентусиазма и вярата си, припомних си коя съм.

Аника Цонева, 24 г.

Много съм щастлива, че бях с Вас на курса „Изкуството да живееш – Програма за щастие“.
В началото бях малко скептична, но наистина в момента се чувствам уникално ДОБРЕ.

Благодаря ви ! ❤  

Свобода Димитрова, 27 г.

„Изкуството да живееш – Програма за щастие“:

  • емоция
  • почивка
  • щастие
  • споделяне
  • преоткриване
  • потвърждение
  • знание
  • умения
  • самоусъвършенстване

Тошко, 20 г.

imagesКолкото и да си подготвен, колкото и да знаеш, няма как да не останеш удивен. Всичко, което знаеш и в което вярваш, но забравяш в ежедневието, поднесено по начин по който те освобождава и възражда. Благодаря ви !

Стела, 33 г.

Росица Цонева, 38 г., гр. София

На курса „Изкуството да живееш – Програма за щастие“  преживях страхотни емоции и трансформации. Заредих се с много енергия. Станах по-близък с всички хора и със света.

Благодаря !

Обичам ви !

 happiness-balloonsИван Скендерски, 40 г.

„Изкуството да живееш – Програма за щастие“  – това е едно от най-прекрасните неща, които са ми се случвали. Чувствам се по-добър човек, благодарение на вас ! Благодаря ви!

Силвана, 28 г.

Курсът „Изкуството да живееш – Програма за щастие“ беше едно прекрасно уникално преживяване ! Научи ме на много и тепърва ще осъзнавам ползите от него, защото това е началото на път.

Стефани

Курсът „Изкуството да живееш – Програма за щастие“ значи мога !

Курсът „Изкуството да живееш – Програма за щастие“  значи знам !

Курсът „Изкуството да живееш – Програма за щастие“ значи заслужава

success-and-happiness

Мая Иванова

Курсът„Изкуството да живееш – Програма за щастие  е вихрушка от емоции. Човек преминава през една личностна метаморфоза. Щастливо, емоционално  преживяване, което няма да забравя никога ! Съжалявам, че го открих толкова късно !

 

Венцислав Колев, 26 г.

 

Advertisements