Facebook event

 

В град Варна на 9-15 май 2014 г. фондация „Изкуството да живееш“  проведе един прекрасен курс Програма за щастие, воден от Иванка Георгиева.

Усмивките на лицата на участниците не ги напуснаха по време на целия курс Програма за щастие.  Всеки един от тях натрупа много като познание, като опит и като усещане за духовно израстване. Това е и поводът на тяхните споделени впечатления от варненския курс Програма за щастие.

Ето какво споделиха някои от участниците в курса:

Курсът Програма за щастие ми даде нови преживявания. Достигнах състояние на духа, коeто до сега не съм имала. Изключително трогателно. Със сигурност ще продължавам да посещавам подобни курсове, защото вярвам, че най-доброто винаги предстои. Много ви благодаря!

Ели

Беше едно прекрасно и незабравимо преживяване! Ще пазя топли спомени за курса Програма за щастие!

Чувствам се повече от страхотно!

Анелия

От както прочетох книгата на Майкъл Фишман “Препъвайки се към вечността” вървя по моя път на вечността. Курсът Програма за щастие Изкуството да живееш беше една от стъпките към успеха. Благодаря за напътствията!

Изображение

  Участниците на курса Програма за щастие имаха едно общо споделено чувство – и това беше усещането за свобода и разширяване на желанията, емоциите, мечтите. Тъкмо това ги провокира да споделят своето духовно преживяване, което по думите им е само една стъпка от бъдещия им път към усъвършенстване.

Марияна

Имах много добри впечатления и преживявания от курса Програма за щастие. Намерих отговори на много въпроси, които търсих от доста време. Научих се, благодарение на Програма за щастие да бъда повече себе си и да гледам на хората и ситуациите в живота ми с отворено сърце и усмивка на лице.

Ето и още много анонимни споделени мнения от курса Програма за щастие – Изкуството да живееш:

Научих се да приемам неща, които преди не можех да приема

Това е ново стъпало в живота ми и искам да продължа да се развивам по същия начин, както чрез курса Програма за щастие. Благодаря за тази възможност!

щастие

Впечатлен съм от този курс Програма за щастие“и съжалявам, че свърши!

Благодаря за знанията които получих и с които се надявам да променя живота си към по-добро.

Много съм щастлива, че бях на този курс Програма за щастие. Той ми помогна да преодолея някои мои вътрешни притеснения и да погледна на нещата от позитивната им страна. Програма за щастие е важен етап от пътя към моето духовно развитие и с нетърпение ще очаквам да посетя курса по медитация. Много благодаря за това, че бях на курса Програма за щастие и ще се опитам винаги да бъда в настоящето!

Някои участници споделиха своите впечатления към организаторите  и инструкторите на Програма за щастие – Изкуството да живееш, за което можем само да им благодарим.

Изключително полезен за мен курса Програма за щастие. Много добра организация. Добре подбрани техники и процеси. Пожелания да продължаваме и да се усъвършенстваме и дано повече хора се докоснат до него и почувстват това, което и аз. 

Николай

 

Открих нови приятели, научих Сударшан крия и благодаря. Прекарах пет прекрасни дни в Програма за щастие!beachyoga

Благодаря на Ваня за отдадеността, с която поднесе материала в курса Програма за щастие и въведе всички ни в една приказка на живота.

Благодаря!

Деси Сапунджиева

 

Както виждате, всяка мисъл  от курса Програма за щастие крие в себе си толкова голяма мъдрост и най-ценното в нея, че че тя е преживяна и осмислена.

Ето как един от участниците в курса Програма за щастие формулира своите най-важни съвети:

 

– прави добро

– обичай

– приемай хората, каквито са

– не променяй мнението си за нищо под чуждо влияниеIzkustvoto_da_zhiveesh_chast2-Izkustvoto_na_tishinata_0

Разбрах, че хората макар и непознати, се сближават бързо, ако сме позитивни и се обичаме!

Живка

Реклами