Фондация Изкуството да живееш проведе една от най – големите си програми – Програма за здраве и щастие със специалното участие на гост учителя Майкъл Фишман в началото на Април.

В курсовете на Изкуството да живееш са заложени както дихателни техники, така и йога и медитация.

Bключва ли вашата рутина, пътуване до работа, взиранe в екрана на компютъра с часове, в задръстване ли сте пo пътя обратно у дома, чувстватe ли сe твърде изтощени в края на деня, за да прекарватe времето си с близките си хора? Не можетe да упражняватe хобито си през почивните дни, защото стe прекалено стресирани oт работнатa седмица? Ако отговорът е да, след това тялото ви вероятно страда от ниски нива на прана или жизнена сила.

Енергия e необходима на тялото за извършване всяко умствено или физическо натоварване. Тази енергия се придобива чрез приемaне на здравословна храна и получаване на достатъчно сън. Отделно от тези два източника, тялото също получава енергия чрез йога практиката и редовната медитация.

В Изкуството да живееш Йога е изкуството да си почиваш в различни пози, като поддържаш фокуса си върху дишането. В резултат всяка йога поза има специфичен ефект върху дихателната система; следователно влияе и на сърцето.

В последователността от йога позиции (асани) се започва с по-леки, постепенно увеличавайки трудността и преминавайки към такива, които изискват по-голяма сила и енергия. Тялото се отпуска и подмладява със заключителните пози.

В Програмата за здраве и щастие се обръща внимание именно на това – как чрез дишането да подобриш своето физическо и ментално здраве. От 4-ти до 7-ми април в хотел Родина, град София се проведе уникален курс Програма за здраве и щастие с един от старшите учители на фондация „Изкуството да живееш“ – Майкъл Фишман.

michael fishman part1

А Ето както споделиха някои от участниците в курса:

Вдъхновяващо! Определено курсовете на фондация Изкуството да живееш ще ти помогнат да намеря себе си!

Деян Сърнев, 35 год.

 Беше незабравимо изживяване, което съм сигурна, че ще продължи и за напред и ще промени и качеството на живота ни. Ще го споделя с хората около мен и се надявам да успея по този начин да им помогна и на тях.

Много Благодаря на учителите от фондацията Изкуството да живееш, че споделихте тези знания и опит с нас! Благодаря Ви за ентусиазма, енергията и вдъхновението, от което мисля, че всички ние на курса Програма за здраве и щастие почерпихме!

Благодаря ви!

Милена Радева, 33 год.

За мен курсът Програма за здраве и щастие беше много силно преживяване, много вдъхновяващо, намерих нови приятели, намерих хора които ме научиха на много неща. Човек се учи цял живот… Благодаря за всичко!

Гинка Гетова, на около 53 год.

 Фондация Изкуството да живееш ми показа един източник на нови знания! Благодарности!

Мариета Александрова, 50 год.

 Страхотни сте, продължавайте все така да показвате на хората новият по – красив свят!

Илко Гочев, 33 год.

В курса Програма за здраве и щастие на фондация Изкуството да живееш срещнах много добри хора, научих се как да медитирам, да почистя ума си, да се запозная с добри хора. Този курс е най – хубавото нещо.

Виолина Райчева, 25 год.

 Невероятно! Чувствам се по – спокойна. След курса Програма за здраве и щастие на фондация Изкуството да живееш гледам по друг начин на много неща, случки и хора.

Марина Ив. Димитрова, 51 год.

 Приятна обстановка, себераздаване, желание за възможно най – пълно предаване на познанията.

Борянка Баненкина, 60 год

Kak-da-di6ame-pravilno[1]

Advertisements