Изображение
Майкъл Фишман е един от основателите на  фондация Изкуството да живееш  в САЩ, един от най-опитните инструктори на програмите на Изкуството да живееш и автор на книгата Препъвайки се към вечността.
Майкъл Фишман е харизматичен лектор с невероятно чувство за хумор. Присъствието му излъчва тишина, покой и дълбока мъдрост. Среща Шри Шри Рави Шанкар още в самото начало, когато движение Изкуството да живееш е в своя зародиш. Пътува със своя учител и присъства на редица курсове Изкуството да живееш – част 1 и Част 2. След това той е първия инструктор, който преподава програми в САЩ вече без присъствието на Шри Шри Рави Шанкар.
Майкъл Фишман донася знанието на Шри Шри Рави Шанкар като води курсовете в Карибите, Австралия, Индия и САЩ. Той е дългогодишен президент на фондация Изкуството да живееш.
 
Днес Майкъл Фишман пътува по света представяйки своята книга и разказвайки невероятните истории и преживявания, които е имал на духовната пътека с Шри Шри Рави Шанкар. Той също води обученията на инструктори на Изкуството да живееш и корпоративните курсове.
За мнозина Майки, както го наричат с любов, е любим учител на програмата Изкуството да живееш – част 2. Да изкараш този курс с Майкъл Фишман е благословия. 
 
България ще има честта да посрещне Майкъл Фишман със следните програми:
За повече информация: http://www.artofliving.org/bg-bg
Advertisements