Izkustvoto_da_zhiveesh-Dimple_GajwaniГостуващата инструкторка на фондация Изкуството да живееш от Индия, Димпъл Гаджвани ще проведе курс в София:

Курс Изкуството да живееш – част 1, 17-20 май

Всеки от нас се стреми към личностно развитие: по-голям успех, по-добро здраве, душевен мир и щастие. Това, което ни пречи да постигнем желаното качество на живот, е стресът. Обикновено подценяваме степента, в която той влияе на нашия живот. Често умът ни бива обзет от гняв, вина, съжаление за миналото или притеснения за бъдещето. Това негово прескачане от минало в бъдеще и обратно води до натрупване на стрес – както в нас, така и в хората около нас. Способността да се справяме с отрицателните емоции е изкуство – изкуството да живееш. С това изкуство ни запознават курсовете на Изкуството да живееш.

Курсът Изкуството на живееш – част 1 е изключително ефективна програма за справяне със стреса и развитие на пълния човешки потенциал. Уникална част от програмата е комплекс от йога позиции и дихателни техники, които напълно освобождават емоционален и физически стрес, носят спокойствие и жизненост на ума и тялото, подобряват концентрацията и паметта и подсилват имуннатасистема. Курсът също така включва медитация, основни принципи за пълноценен живот, както и индивидуални и групови процеси, които те предизвикват да погледнеш на живота от нова, по-светла и по-широка перспектива.

Този път курсът ще бъде специално воден от индийската инструкторка на фондация Изкуството да живееш – Димпъл Гаджвани заедно с инструкторите на фондацията в София. Таксата за участие ще бъде намалена с 20% на 75 лв. за работещи и 60 лв. за ученици, пенсионери и безработни.

Часове на провеждане
– Петък: 18:30 – 21:30 часа
– Събота: 18:30 – 21:30 часа
– Неделя: 09:30 – 15:30 часа
– Понеделник: 18:30 – 21:30 часа
Съдържание
– Йога позиции за цялото тяло
– Зареждащи с енергия дихателни техники
Сударшан крия – пречистващ и възстановяващ дихателен процес, който хармонизира тялото и ума, премахвайки стреса на клетъчно ниво
– Забавни интерактивни процеси
– Практическа мъдрост за пълноценен живот
– Релаксиращи медитация

За информация и регистрация: на телефон 0876 55 44 70 и на reg@artofliving.bg

Моля носете удобни дрехи и постелка за йога.

Повече информация за Изкуството да живееш – част 1 вижте тук

Advertisements